CAP TRIBUNAL ENS TALLARÀ LES ALES

Aquest dimecres al vespre el Tribunal Constitucional Espanyol decidirà suspendre la declaració de ruptura aprovada el dilluns pel Parlament de Catalunya. Davant d’aquesta nova ofensiva, el Moviment Popular de Gràcia considerem que:

  • Cap jutge ni llei injusta pot escapçar la lliure voluntat dels pobles i de les persones. Cap Tribunal pot dictar-nos les ordres. No es tracta tant sols de recolzar o deixar de recolzar el text aprovat pel Parlament de Catalunya, del que és tracta realment és de no permetre que 12 jutges d’un Tribunal polític com el Tribunal Constitucional puguin decidir el què pot fer un poble sobirà. Correspon al poble català decidir com vol que sigui el seu futur.
  • Només a traves de l’organització popular i la fermesa en la nostra voluntat de ruptura aconseguirem doblegar tribunals, governs, poders fàctics i tots els enemics de la llibertat. Tenim la força que ens cal per construir la societat que volem.  Des d’avui mateix, a peu de carrer, a través de la mobilització i la lluita. Només depèn de nosaltres.
  • I cal desobeir. La decisió del Tribunal Constitucional i totes les lleis i decisions injustes. Perquè només amb la desobediència podrem aconseguir la llibertat, la fi de les desigualtats, dels desnonaments, de les privatitzacions, la llibertat d’avortar quan vulguem, de municipalitzar allò que legítimament pertany al poble, etc. Perquè és amb la desobediència què les societats avancen.

Per aquestes raons volem animar als veïns i les veïnes de Gràcia a mostrar el seu rebuig a la decisió del Tribunal Constitucional Espanyol. Us convoquem a tots i totes a concentrar-vos el dijous 12 a les 19h a la Plaça de la Vila.

Perquè la llibertat és a les nostres mans! Desobeïm l’odi i la misèria que ens volen imposar! PER UNA VIDA QUE MEREIXI SER VISCUDA! DESOBEÏM-LOS!

Podeu descarregar-vos el manifest en PDF al següent enllaç:

Manifest Tribunal Constitucional