[Comunicat] Volen foscor, però ningú apagarà la nostra llum!

Volen foscor. Silenci. Soledat. Ens volen tristes, aïllades i callades. Obedients. Conformes. Ens volen alienades i submises, derrotades. Volen que vivim com en una llarga agonia,  perquè a costa nostra es multipliquin els seus privilegis. Ens volen amainades només amb les seves engrunes. Volen viles i ciutats buides. Grises. Mortes.

Per  això els Mossos d’Esquadra han desallotjat el Casal Popular Tres Lliris. Perquè aquest sistema tem terriblement  la llum. Tem la vida feta resistència escolant-se per les seves esquerdes. Tem el brogir de la revolta, els somriures d’esperança. Tem la joventut desperta, viva i combativa. Aquella joventut que demostra cada dia que un altre món és possible i que serà treballant-lo a peu de carrer com el farem possible.

Sembla que encara no hagin entès que la nostra  llum traspassa el ferro més fred i el mur més gris i gruixut. La nostra llum no s’apaga i el Casal Popular Tres Lliris no se’n va. La nostra lluita continua. Arreu dels països catalans, en cada petita revolta. Cada dia més forta. Cada dia més conscient. Cada dia més present.

I tornarem a omplir els carrers de llum. Cada dia, quan faci falta. Contra la barbàrie i la misèria que ens volen imposar. Contra la destrucció sistemàtica de tot allò que crea vida i comunitat. Omplirem els carrers contra el desallotjament del Casal Popular Tres Lliris. I lluitarem incansablement contra la seva mort i per teixir, entre totes i tots, una vida que valgui la pena ser viscuda.

Animem al veïns i veïnes a sumar-se a les mostres de suport al Casal Popular Tres Lliris.

Per seguir fent brotar els lliris entre les runes del vell món que s’ensorra. I perquè la llibertat és a les nostres mans. ARA ENS TOCA A NOSALTRES!

CUP4eLsWUAA4uil.jpg largeIMG_20151119_081543