‘Construïm Gràcia’, trobada veïnal | divendres 11 a les 19.30h

Si creus que els i les veïnes de Gràcia hem de prendre la iniciativa i que ara és l’hora de construir la Gràcia que volem, et i us convidem a la trobada veïnal ‘Construïm Gràcia’  que celebrarem divendres 11 de desembre a les 19:30 hores al Casal Popular Tres Lliris (carrer Nil i Fabra 17, antiga comissaria de Lesseps) en la qual ens agradaria molt que hi participéssiu.

Fa unes setmanes que un grup de veïnes i veïns hem començat a treballar conjuntament amb la idea d’impulsar unes jornades de barri lúdiques i reivindicatives que ens permetin imaginar i construir el barri que volem. A l’assemblea de divendres 11 volem fer-vos extensiva la proposta i entre totes donar-li forma.

Hem fet arribar aquesta invitació a col·lectius de Gràcia vinculats a àmbits com l’educació, l’educació en el lleure, la cultura popular, l’habitatge, el feminisme, la lluita contra l’especulació i el turisme massiu, el moviment veïnal, la festa major… Perquè creiem que des de cadascun dels àmbits tots hi tenim moltes coses a aportar!

Us esperem amb molta il·lusió a la trobada! Si teniu qualsevol dubte o suggeriment, ens podeu contactar responent aquest mail. Moltes gràcies!