Per uns transports públics a preus populars – Concentració 20 de gener 19h a Fontana

Per un transport públic i de qualitat també calen tarifes i preus a l’abast de tothom i adaptats a les necessitats econòmiques de les classes populars. En aquest sentit, cal recordar que un dels compromisos del nou equip de govern de l’Ajuntament de Barcelona era, precisament, adaptar el preu del transport a les necessitats dels treballadors i treballadores de Barcelona.

Malgrat les insistents demandes i els compromisos adquirits amb els habitants de Barcelona, l’equip de govern encapçalat per Ada Colau no ha complert amb les seves promeses. L’Autoritat del Transport Metropolità ha anunciat uns canvis en el preu del trasnport que podríem qualificar com a cosmètics ja que s’allunyen molt dels mínims exigits per la Plataforma Stop Pujades i trenquen, com hem dit, amb les seves promeses electorals.

Així, les demandes de les persones i col·lectius que any rere any han reivindicat un transport públic a preus populars, i en concret de la Plataforma Stop Pujades són les següents:

  • Una reducció de preus de tots els títols de transport en totes les zones i la gratuïtat per a estudiants,i persones aturades i persones en risc d’exclusió social.
  • Una taula social del transport públic on es decideixi la tarificació.
  • Que la T-Mobilitat sigui 100% pública i engegar un procés participatiu per definir entre totes quina T-Mobilitat volem. 

Per això, es convoca dimecres 20 a les 19 h a Fontana una concentració per reivindicar la baixada de preus. Per un transport públic de qualitat, #ATMestemPreparats!

IMG-20160105-WA0000