Prou repressió i judicis farsa: Alberto absolució

El passat 23 de maig les treballadores en vaga de Movistar van ocupar la botiga de Plaça Catalunya, el principal emblema de l’empresa a la Ciutat de Barcelona. Ho feien després de mesos de lluita per unes condicions laborals dignes, exigint ser considerades a tots els efectes treballadores de Movistar per acabar, d’una vegada per totes, amb el bucle de la subcontractació, que els situava en posicions econòmiques miserables. L’ocupació fou un èxit, i després de més d’una setmana, Movistar es veié obligada a negociar amb les treballadores.

Molts factors poden explicar l’èxit de l’ocupació, però el més important de tots és, segurament, l’enorme suport que van rebre d’una gran quantitat de persones.  Desenes i centenars de solidàries es van acostar durant els dies de l’ocupació a la botiga de Plaça Catalunya. Moltes van muntar concentracions i ocupacions de botigues als seus pobles i barris, o van continuar amb les actes de solidaritat i suport un cop acabada l’ocupació.

Una d’aquestes persones és l’Alberto, company de l’Ateneu la Torna i el Moviment Popular de Gràcia. Avui, l’Estat, vol fer pagar a l’Alberto la seva solidaritat. Avui el volen sotmetre amb un nou judici farsa que pretén criminalitzar aquelles que lluitem per unes condicions de vida dignes i justes.

Des del Moviment Popular de Gràcia volem mostrar el màxim suport a l’Alberto, fer-li saber que estem al seu costat i que hi serem sempre que faci falta. Compromeses amb la lluita de la classe treballadora fem saber que no ens aturarem fins a construir un futur on la vida valgui la pena ser viscuda.

La llibertat és a les nostres mans! Alberto, seguim!

Moviment Popular de Gràcia