Dia 11 de juny, baixa a la plaça!

Us animem a participar a la jornada popular BAIXA A LA PLAÇA!, el proper DISSABTE 11 DE JUNY a la plaça de la Virreina. Perquè volem fer de les places de la Vila un espai per a trobar-nos, passar-ho bé, compartir, jugar i gaudir fent xarxa entre els veïns i veïnes de la Vila.

17h | Comencem la jornada amb CONTES i amb JOCS D’AIGUA A LA PLAÇA per a infants i grans! A remullar, que ja és estiu i el ‘caloret’ ens crida! També hi haurà jocs de taula, porteries…

20h | Seguim amb TEATRE AL CARRER! A càrrec de la companyia Nòmades – Teatre crític de Gràcia.

21h | GRAELLADA POPULAR! Una jornada al carrer no té raó de ser sense un bon àpat! Fem foguerons d’estiu?! Porta carn i verdures per coure i compartir, des de l’organització posem el foc, graelles i taules!

22.30h | SOBRETAULA A LA FRESCA I MUSIQUETA

BAIXA A LA PLAÇA! serà un elogi a la VIDA AL CARRER, a aquesta manera compartida que tenim de viure la Vila tantes associacions veïnals, comissions de festa major, colles de cultura popular, centres socials, casals, ateneus, caus i esplais… tantes veïnes!

Lluny de les aglomeracions que ens trobem en les celebracions gracienques més engolides per turisme –com la mateixa Festa Major— BAIXA A LA PLAÇA! vol ser un lloc de trobada distès, on reivindicar de manera lúdica l’ús popular i no mercantilitzat de l’espai públic.

BAIXA A LA PLAÇA! vol ser un reflex d’aquesta GRÀCIA VIVA que estimem, defensem i volem seguir fent créixer. Vol ser un homenatge a la Vila popular, alegre i rebel que no es deixa ensarronar pels bars i botigues d’alt standing, que lluita i resisteix davant l’augment dels preus dels pisos.

Construïm una Gràcia plena de vincles entre el veïnat, de vida col·lectiva i relacions solidàries! Que tot està per fer i tot és possible! Per tot això us animem a les veïnes i veïns a participar-hi!