Comunicat sobre la reocupació del Banc Expropiat

Des del Moviment Popular de Gràcia volem mostrar el nostre suport a les companyes del Banc Expropiat i felicitar-les per la seva perseverança i també pel seu enginy alhora de lluitar pel que és el seu espai a la Vila de Gràcia, un dels molts espais que han teixit i teixeixen dia a dia el poder popular a Gràcia.

Tal com dicta el sistema capitalista vigent, un cop més els Mossos d’Esquadra s’han posat al servei dels interessos capitalistes d’un especulador immobiliari privat. L’Administració continua malgastant diners públics en favor d’un particular que contribueix a destruir el teixit social i de suport mutu de la Vila de Gràcia i a empobrir i precaritzar les nostres vides. La propietat privada i el negoci especulatiu immobiliari tornen a passar per davant dels interessos de les classes populars que han donat vida al Banc Expropiat i que voldrien continuar-ho fent.

Per tot això volem aprofitar aquest nou intent de recuperar el Banc Expropiat per animar-nos totes a continuar lluitant juntes per construir el poder popular a la Vila de Gràcia.

1 de desembre de 2016

Vila de Gràcia, Països Catalans